Pasejada per Mancor de la vall: 3ª fira de l’esclata-sang

27 November 2005 at 22:05

Avui he anat a Mancor de la vall amb en David i en Tony, entre altra gent, a passejar un poc aprofitant que es celebrava la tercera fira de l’esclata-sang.

La passejada ha estat bastant be, hi havia una gentada (cosa que m’ha sorprés, no sabia que aquesta fira fos tan “famosa”) i per arribar al poble des d’Inca i aparcar hem necessitat casi una hora. Però a l’hora de dinar, casi s’ha buidat. Nosaltres hem dinat en dos temps, primer d’un poc de llom i xulla fets al caliu (he de donar les gràcies als cuiners :-) ), i després d’un panada de carn i pésols.

La veritat es que érem un grupet particular, ja que tots anàvem amb les nostres càmeres a la mà :-) , però entre tanta gent tampoc cridàbam molt la atenció. Als que els interessi, tenc una galeria amb algunes de les fotografies que he fet.

Per cert, com haureu vist, aquesta vegada he escrit en català/mallorquí. Per qué? Donç perque m’ha vengut en gana :-P

One Response to “Pasejada per Mancor de la vall: 3ª fira de l’esclata-sang”

  1. Olé!! estubo bien y tus fotos están muy bien.

    Si alguien va el año que viene, que vaya en bici, el aparcamiento será más fácil. Taluegor